Fotograf og hund i studio

STUDIO LABBEN


STILRENT • ELEGANT • ENKELT


Jeg ønsker å tilby stilrene og elegante portretter til  akkurat dere. Jeg har spesialisert meg på portretter i studio for å gi deg den enkle tidløse stilen som aldri går av moten. 

OM FOTOGRAFEN


Elsker av dyr

Elsker av varme tepper

Elsker av te

Elsker av alt koselig

Følsom til tusen

Kreativ og litt vimsete

Mamma

Kone

Livsnyter


Jeg er Tina Brikland Borsheim, jenten bak kameraet og grunnleggeren av Studio Labben. Jeg legger hjertet i alt jeg gjør, jeg er følsom og kreativ.  Hvis du ikke finner meg ute et sted med kameraet, så finner du meg i godstolen sammen med ungene og hunden. Jeg elsker høsten, for da er det sosialt akseptert å sitte i godstolen med teppe og en kopp kakao eller te mens man fyrer i peisen og bare koser seg. Noe jeg ærligtalt kan finne på å gjøre om sommeren også... Jeg er nok over gjennomsnittet glad i å kose meg. Og jeg bruker nok også ordet kose i en eller annen form oftere enn de fleste. Jeg er opptatt av detaljer, og så er jeg litt perfeksjonist. Jeg elsker å le, jeg røres lett til tårer og jeg ser alltid på glasset som halvfullt!


Fotografi er noe jeg elsker, og virkelig brenner for. Bilder for meg er nesten noe magisk, et kort øyeblikk frosset for alltid. Et øyeblikk som kan fremkalle så mye følelser, så mange minner. Et bilde kan gjøre slik at man føler at man kjenner noen man aldri har møtt. Jeg skulle ønske jeg kunne sett bilder av hunden min mor hadde da hun var liten. Hvor mange historier har jeg vel ikke hørt om Prins. Jeg lurer sånn på om han i det hele tatt likner på den hunden jeg ser for meg!

Dette er det som er driven og lidenskapen min bak dyrefotografering. Jeg synes det er så viktig å forevige dyrene våre! De betyr så utrolig mye for oss. Mange er som en del av familien, og jeg synes det er litt trist at de aller fleste faktisk ikke har en plass på veggen sammen med resten av oss. De hilser oss velkommen hver dag vi kommer hjem. De tørker tårer og de får oss til å le. De elsker oss ubetinget den tiden vi har sammen med dem her på denne jord. Å få tatt profesjonelle portretter av kjæledyret ditt er en liten investering i det store og det hele når man tenker på verdien bildene har når de ikke er her sammen med oss lengre. Ikke bare for oss, men for kommende generasjoner. 


Jeg håper jeg får gleden av å forevige mange høyt elskede kjæledyr i tiden som kommer. 


De beste ønsker fra

Tina B. Borsheim

HVORFOR VELGE STUDIO LABBEN?


Hos Studio Labben er alle kunder en VIP. Jeg fokuserer på kvalitet og ikke kvantitet. Jeg tar derfor inn et begrenset antall kunder, slik at alle kan følges opp og tas godt vare på.  Alle kundene betyr like mye for meg, enten det er en hest, hund, katt, kanin eller slange dere ønsker å forevige.

FOTOGRAFERINGEN I TRE ENKLE STEG

PREKONSULTASJON

Vi snakker sammen om hva dere ønsker og hva jeg kan tilby. 

FOTOGRAFERINGEN

Dere kommer til studio (eller jeg kommer på lokasjon dersom det er avtalt) og vi tar oss god tid til å forevige deres dyr. Noen trenger lang tid på å slappe av i studio og noen er klar med en gang. Det skal være en positiv opplevelsefor dyrene, så vi unngår mas og bruker godbiter for å forsterke ønsket adferd. 

VISNINGSTIME

Ca to uker etter fotograferingen kommer dere tilbake til studio for å velge deres favorittbilder fra fotograferingen. Dere velger også hvilke produkter dere ønsker å investere i. Jeg hjelper dere selvfølgelig slik at dere får akkurat det dere ønsker dere!

Kontakt Studio Labben

Studio Labben er en underavdeling av Studio Brikland 918038299 MVA